Ze wil de kleertjes van haar doodgeboren zoontje terug brengen, maar de verkoopster laat haar in huilen uitbarsten.

Dit is Jacinta, een zwangere vrouw uit Mount Gambier, Australië, die zich samen met haar man verheugde op de komst van hun kind. De baby zou echter dood geboren worden, en dus besluit ze om zijn kleren meteen naar de babywinkel te brengen, omdat ze ze niet wilde zien als ze thuis kwam van het ziekenhuis. Daar ontmoet ze een bijzondere verkoopster. Ze zet het volgende op Facebook:

“Dit is een open brief aan Jo, de geweldige vrouw die me deze ochtend geholpen heeft bij Best and Less. Toen ik je vertelde over mijn overleden baby zag ik het medeleven in je ogen. Je manager nam meteen mijn spulletjes over en je vroeg me of ik al een dekentje had om hem in te wikkelen. Die had ik niet en jij hielp me daarbij.

Je hield me vast en liet me uithuilen op je schouder. Je liet me alle dekentjes zien en hielp me met mijn keuze. Een blauwe met wolkjes erop. Het was perfect. Ik pakte mijn portemonnee, maar je weigerde mijn geld en betaalde het dekentje uit eigen zak, waardoor ik nog meer moest huilen.

Ik vertelde je wat voor een engel je bent en ik wist niet hoe ik je moest bedanken. Ik ben dankbaar voor onze ontmoeting en wat je voor mij en Sammy hebt gedaan. Ik zal je woorden en daden NOOIT vergeten. Dat je een engel bent meen ik van uit de grond van mijn hart!”

Bekijk ook de volgende video:

STEUN ONZE PAGINA MET EEN

DEEL dit verder met je vrienden en familie!

Wat vind je hier nou van? Reageer hieronder.

Nog één artikel voordat je gaat?