15-jarige moet op 3-jarige passen en stuurt de moeder foto’s uit de badkuip die haar hart verwarmen!

De moeder van de 3-jarige Alidy Haslam uit Florida is regelmatig ’s avonds weg en had dus een oppas nodig voor haar kleine meisje. Dit is hoe ze contact kreeg met de 15-jarige Keegan Carnahan die graag op haar dochtertje wilde passen. Alidy is helemaal gek van zeemeerminnen en liep die dag in kostuum rond.

Keegan leek het daarom wel een leuk idee om zich ook te verkleden als zeemeermin voordat ze de kleine meid in bad zou doen. Ze had er toevallig een liggen die ze toen ze 12 was en ook zo geobsedeerd was door zeemeerminnen gekocht had. Ze knipt foto’s die ze vervolgens naar vrienden en Jenna, Alidy’s moeder, stuurt.

Die kon haar geluk niet op dat ze zo’n gouden babysitter had gevonden. Alidy’s vader was namelijk in november van het vorige jaar overleden en sindsdien is de kleine meid vaak somber en haalt ze maar uit één ding voldoening: zeemeerminnen. Nu heeft ze eindelijk een maatje. Ze is er heilig van overtuigd dat Keegan een echte zeemeermin is en wil nu ook roze zeemeerminnenhaar zoals zij.

Bekijk ook de volgende video:

STEUN ONZE PAGINA MET EEN

DEEL dit verder met je vrienden en familie!

Wat vind je hier nou van? Reageer hieronder.

Lieve lezer, om in de toekomst nóg meer leuke verhalen uit te kunnen brengen, vragen wij je steun door ons EENMALIG een like te geven.
Het kost je niets en daar zijn wij erg mee geholpen.

Nog één artikel voordat je gaat?