Man steekt uit wraak zijn eigen bruid in de brand tijdens hun huwelijksnacht!

Een vrouw is overleden nadat haar echtgenoot haar in brand zette tijdens hun huwelijksnacht. Veronika filippova’s echtgenoot, Ivan Kuzmin, viel op zijn eigen bruiloft in slaap nadat hij te veel had gedronken. Toen zijn vrouw daarachter kwam, is ze uit wraak vreemd gegaan met haar ex volgens Metro.

Toen Kuzmin daarachter kwam werd hij furieus en goot hij alcohol dat voor huisgemaakt wodka gebruikt werd over zijn slapende bruid en stak haar in brand met zijn sigaret volgens Daily Mail. Filippova was voor 80% verbrand en is eraan overleden, ondanks alle moeite om haar nog te redden.

De 27-jarige was al eerder getrouwd en had nog een zoontje van 10 jaar. Familie zegt dat Kuzmin zijn verleden voor haar verborgen heeft waarin hij heeft gezeten voor poging tot moord en verkr*chting van een minderjarig meisje volgens Daily Mail. Hij stak het appartement in de fik om het bewijs van de verkr*chting te wissen. De 30-jarige kan tot 15 jaar celstraf krijgen.

Bekijk ook de volgende video:

STEUN ONZE PAGINA MET EEN

DEEL dit verder met je vrienden en familie!

Wat vind je hier nou van? Reageer hieronder.

Lieve lezer, om in de toekomst nóg meer leuke verhalen uit te kunnen brengen, vragen wij je steun door ons EENMALIG een like te geven.
Het kost je niets en daar zijn wij erg mee geholpen.

Nog één artikel voordat je gaat?