Een geniaal trucje om van al je striemen af te komen

Van striae huid problemen hebben de meeste mensen wel last, maar hoe kom je van die striae huid problemen af? Sommige mensen denken dat als ze maar goed genoeg sporten het uiteindelijk wel weer een beetje wegtrekt, maar dat werkt zelden. Als je echt van die striae huid problemen af wil moet je het volgende proberen:

Als je niet goed genoeg let op wat je binnen krijgt kan dit leiden tot misselijkheid, een branderig gevoel, vermoeidheid, infecties of ziektes. Daarom is het regelmatig nuttigen van honing en appelcider azijn goed voor het behouden van je pH balans, en dit is super belangrijk.

Op deze manier krijg je ook geen gewrichtspijn, problemen met de spijsvertering, spierpijn, zere keel, etc. Appelcider azijn is rijk aan kalium, niacine, foliumzuur, magnesium, calcium, ijzer, citroenzuur en azijnzuur, biotine, pantotheenzuur, pectine en vitamine C, B6, B1 en B2.

Lees verder op de volgende pagina..

STEUN ONZE PAGINA MET EEN

Vorige1 van 3

DEEL dit verder met je vrienden en familie!

Wat vind je hier nou van? Reageer hieronder.

Lieve lezer, om in de toekomst nóg meer leuke verhalen uit te kunnen brengen, vragen wij je steun door ons EENMALIG een like te geven.
Het kost je niets en daar zijn wij erg mee geholpen.

Nog één artikel voordat je gaat?