Dader verspreid vieze filmpjes van bekende BN’ers. En iedereen kent diegene!

Vorig jaar maart lekte een vunzige tape van vlogger Laura Ponticorvo uit dankzij een hacker en ook op computers van andere BN’ers, onder wie Fatima Moreira de Melo, werd ingebroken.

De dader blijkt een ‘keurige’ politicus. Hij brak jarenlang in op computers van tientallen zowel bekende als onbekende vrouwen, op zoek naar foute foto’s en video’s. Dat is te zien in het nieuwe RTL5-programma Online misbruik aangepakt, dat Van den Heuvel samen met Nicolette Kluijver presenteert. De bekende misdaadverslaggever ontdekte de identiteit van de hacker en confronteerde Van der K. afgelopen vrijdag met zijn daden, nadat hij door een cyberteam van de politie werd gearresteerd.

Van der K. is inmiddels aangeklaagd voor computervredebreuk. Hij wist het beeldmateriaal voornamelijk in handen te krijgen door het hacken van iClouds vanuit zijn werkkamer in zijn woning in Almere. Vunzig getinte filmpjes en foto’s werden door hem geüpload en vaak ook verspreid.

Bekijk de beelden in de volgende video:

STEUN ONZE PAGINA MET EEN

DEEL dit verder met je vrienden en familie!

Wat vind je hier nou van? Reageer hieronder.

Lieve lezer, om in de toekomst nóg meer leuke verhalen uit te kunnen brengen, vragen wij je steun door ons EENMALIG een like te geven.
Het kost je niets en daar zijn wij erg mee geholpen.

Nog één artikel voordat je gaat?