De moeder dacht dat haar dochter was overleden in de brand totdat ze begreep wat de hond had gedaan

Iedereen die ooit een hond heeft gehad, weet dat dit ongelooflijk lieve en loyale dieren zijn. Sommige hebben zelfs hun leven te danken aan een vierpoter. Vraag het maar aan de familie Poremski, die dit maar al te goed weet.

Erika Poremski stond bij haar auto om eventjes weg te gaan, keek naar haar huis en zag toen dat het het huis brandde. Ze rende direct terug het huis in, om haar acht maanden oude dochter, Viviana te redden, maar Erika kon niet door de vlammen komen. De buren liepen uit hun huizen en probeerden om het meisje te redden, maar alle pogingen waren vergeefs.
Gelukkig besefte familiehond Polo dat er iets mis was. Hij was bij baby Viviana gebleven bij het vuur, realiseerden de brandweermannen toen ze het meisje gingen redden. Polo was bovenop Viviana gaan liggen en beschermde haar met zijn eigen lichaam. Viviana heeft nu brandwonden op 19% van haar lichaam, maar dankzij het offer van hond Polo heeft zij de brand overleefd.

Polo was zwaargewond, en stierf kort nadat de brandweermannen de baby en het meisje hadden gered. Polo stierf een echte heldendood en offerde zich op voor degene die het meest kwetsbare lid van zijn familie was. Viviana is nog steeds in het ziekenhuis en wordt behandeld voor haar verwondingen, maar zal naar verwachting goed genezen. Er is een GoFundMe inzamelingsactie opgezet om het gezin Poremski te steunen, na de verschrikkelijke brand. Geen geld op de wereld kan Polo terughalen, maar zonder hem had Viviana het waarschijnlijk niet hebben overleefd.

Bekijk ook deze video:

STEUN ONZE PAGINA MET EEN

DEEL dit verder met je vrienden en familie!

Wat vind je hier nou van? Reageer hieronder.

Nog één artikel voordat je gaat?

Loading…