Deze agent zet een man aan de kant. Als de agent verteld waarom, hou je het niet meer droog!

Een kind verliezen, om welke reden dan ook, is het moeilijkste wat een ouder kan meemaken. Toen William Jazwinski op een ochtend in april met de auto onderweg was, zag hij in zijn achteruitkijkspiegel een politieauto met z’n lichten flitsen.

William zette zich meteen aan de kant. Toen de politieagent naar zijn auto wandelde en hij zijn raampje opendraaide, vroeg hij zich af of hij te snel gereden had. Dat bleek niet het geval te zijn. De agent wilde William gewoon bedanken voor zijn militaire dienst. William besefte dat de agent de legersticker op de bumper van zijn auto gezien moest hebben. De agent vroeg William waar hij gediend had en William antwoordde dat hij 15 maanden in Irak gestationeerd was. Toen begon de agent openlijk te vertellen. Hij vertelde William dat zijn zoon ook in Irak gediend had, maar nooit teruggekomen was. William was ontroerd door het verhaal van de agent en hij voelde een diep gevoel van rouw over zich neerdalen. Dan merkte de agent een Amerikaanse vlag op het dashboard op.

Het was een identieke vlag die hij gekregen had toen men hem informeerde dat zijn zoon overleden was. Dat weekte een ongewone vraag in de agent los. Hij vroeg zich af of hij een knuffel kon krijgen. “Je doet me aan mijn zoon denken. Ik zette je aan de kant. Ik dacht dat hij het was. Ik geloof nog altijd niet dat hij er niet meer is”, zei de agent. De tranen sprongen William in de ogen, hij stapte uit de auto en gaf de agent de knuffel die hij gevraagd had. Maar het was geen gewone knuffel. De twee mannen huilden en knuffelden innig en lang. William had zopas een posttraumatisch stresssyndroom programma achter de rug en een knuffel was wat hij nodig had. Later deelde William de gebeurtenis op Facebook en ondertussen werd zijn bericht al meer dan 180.000 keer gedeeld.

Bekijk ook deze video:

Wat vind je hier nou van? Reageer hieronder.

Welkom Lieve Kijker!

Wij wensen je veel plezier op onze website en met het bekijken van de filmpjes. 🙂

Vriendelijke groet,
Team VrouwenDingen