Zoontje blokkeert de telefoon van haar moeder. Dit voor ’48 jaar’!

Kinderen: o zo lief. Maar soms… O zo stout. Een moeder wist niet wat ze zag nadat ze haar peuter op haar telefoon had laten spelen.

Het jongetje van 2 jaar mocht van zijn moeder wat filmpjes kijken op de mobiel. Maar toen ging ‘ie ermee aan de haal. De peuter bleef het wachtwoord van zijn moeders telefoon opnieuw en opnieuw fout invullen. In totaal zelfs tientallen keren. En dan blokkeert de telefoon. Eerst een paar minuten, maar hoe vaker je een fout wachtwoord invult, hoe erger de schade wordt. Uiteindelijk heeft het jongetje er voor gezorgd dat de telefoon de komende 48 jaar niet gebruikt kan worden.

Ofwel: de mobiel is voor 25 miljoen minuten geblokkeerd. En dit kan iedereen overkomen. Als je een iPhone hebt en je vult vaak genoeg een verkeerd wachtwoord in, dan stelt Apple het weer kunnen gebruiken steeds langer uit. Als je 6 keer de verkeerde code hebt ingevuld, dan blokkeert het apparaat. Als je je telefoon hebt verbonden aan iTunes, dan kun je de schade nog herstellen. Wat de moeder van het jongetje heeft gedaan na deze actie, is niet bekend.

Bekijk ook deze video:

STEUN ONZE PAGINA MET EEN

DEEL dit verder met je vrienden en familie!

Wat vind je hier nou van? Reageer hieronder.

Nog één artikel voordat je gaat?

Loading…