Echtpaar vermoord in woning Amsterdam

Op maandag 17 juli 2017 werden om 13.30 uur, in hun appartement op de Ceintuurbaan, Pieter Hoovers (54) en zijn echtgenote Tae (32) dood aangetroffen.

De beide slachtoffers zijn door een misdrijf om het leven gekomen. De politie maakt nu beelden openbaar waarop de mogelijke dader te zien is in de hoop om de dader te vinden. Bekenden van het echtpaar hadden alarm geslagen, omdat ze geen contact met hen konden krijgen. De politie opende daarop de woning en trof er de levenloze lichamen aan. Op bewakingsbeelden van zaterdagavond 15 juli is te zien dat Pieter en Tae met hun scooter bij het appartement op de Ceintuurbaan aankomen. Het zijn de laatste beelden waarop ze nog levend te zien zijn.

Tae en Pieter zijn binnen wanneer een uur later, het is dan 21:40 uur, een man arriveert met twee grote tassen. Hij weet zijn gezicht goed verborgen te houden, maar hopelijk herkent iemand hem toch. De politie denkt dat hij degene is die even later Pieter en Tae Hoovers om het leven zal brengen. De man in de blauwe hoody heeft een opvallende manier van lopen, is niet al te groot en lijkt stevig gebouwd. De Hoofdofficier van Justitie in Amsterdam heeft een beloning uitgeloofd van 20.000 euro voor de tip die leidt tot de oplossing van deze zaak.

Bekijk de beelden in de volgende video:

STEUN ONZE PAGINA MET EEN

DEEL dit verder met je vrienden en familie!

Wat vind je hier nou van? Reageer hieronder.

Nog één artikel voordat je gaat?

Loading…