Eva Jinek in verwachting van haar eerste kindje!

Volgens Jinek heeft ze de afgelopen tijd ‘stiekem aan duopresentatie’ gedaan. Maar nu mag iedereen weten dat zij en haar vriend Dexter van der Voorn ouders worden.

Stiekem al die tijd aan duopresentatie gedaan… #zwanger #jinekbaby

Een bericht gedeeld door Eva Jinek (@evajinekofficial) op

Eva Jinek heeft inmiddels al twee jaar een relatie met producer Van der Voorn die ze leerde kennen tijdens de opnamen van haar documentaires in de Verenigde Staten. De journalist-presentatrice vertelde twee jaar geleden nog niet aan kinderen te denken. ,,Zelfs als we nu heel stil zijn, hoor je geen eierstok rammelen”, vertelde ze in een interview met Viva. Op dat moment had ze geen relatie. Wel benadrukte ze kinderen in de toekomst zeker niet uit te sluiten. ,,In alle relaties is het ter sprake gekomen, mijn partners wilden kinderen en ik ook.”

Of haar nog prille zwangerschap voorspoedig verloopt, is onbekend. Eva Jinek, die met haar zwangerschapsbericht op Instagram in amper een uur tijd 5000 likes haalde, was vandaag niet voor commentaar bereikbaar.
De talkshowhost gaf onlangs al een kleine hint die er, met de huidige informatie in het achterhoofd, op duidde dat ze zwanger is. Bij een Instagramkiekje van een piepklein kopje koffie en een croissantje schreef ze: ,,Klein doch intens geluk: en wat je niet ziet is dat het minicroissantje nog warm is! Miniatuurtjes kunnen mij in extase brengen…”

Bekijk ook deze video:

STEUN ONZE PAGINA MET EEN

DEEL dit verder met je vrienden en familie!

Wat vind je hier nou van? Reageer hieronder.

Nog één artikel voordat je gaat?

Loading…