LET OP: Nieuwe Facebook VIRUS verspreidt zich razendsnel!

Een Facebookvirus heeft al bij zeker 800.000 mensen tot nu voor problemen geleid. Het virus verspreidt zich via de Messenger-app, gebruikers krijgen een berichtje van een vriend of vriendin met het verzoek om op een link te klikken om een video te openen. Je kunt er beter niet op klikken.

fb

De Zweedse krant Aftonbladet schreef dat het gaat om een virus dat in april ook al eens opdook. Messenger gebruikers krijgen een bericht met de link video.html, die zou zogenaamd verwijzen naar een leuk filmpje.

Wanneer je op het filmpje klikt, kom je terecht op een soort YouTube-pagina. Hier wordt gevraagd een extensie te installeren uit de Chrome Web Store. Wanneer je dat doet, installeert zich automatisch een virus op je computer.

Op Facebook en Twitter laten mensen massaal weten dat ze last hebben van dit virus. ,,Negeer alsjeblieft alle berichten die ik je stuur via Messenger”, schrijven zij.

Mocht je dit virus al op je computer, smartphone of tablet hebben staan: met dit stappenplan hieronder kun je de malware weer kwijtraken.

stappenplan

Bron: AD

Vergeet niet om dit met al je vrienden en familie te delen!

STEUN ONZE PAGINA MET EEN

Vorige1 van 2

DEEL dit verder met je vrienden en familie!

Wat vind je hier nou van? Reageer hieronder.

Nog één artikel voordat je gaat?

Loading…