WTF! Beveiliging op het vliegveld is nu ECHT te ver gegaan! SHOCKING!

De vliegveld beveiligers die worden aangenomen en ingezet om de orde te bewaren op deze kwetsbare plek zijn deze keer echt te ver gegaan. De Transportation Security Administration – TSA – heeft deze keer een grote fout begaan. Ze hebben een gehandicapt meisje van 19 fysiek mishandeld, omdat ze niet snel genoeg kregen wat ze wilden van haar.

hannahcohen

Hannah Cohen was nog maar net terug van een trip die ze al 17 jaar lang maakt. Dit was niet zo maar even een vakantie of iets dergelijks, ze werd behandeld voor haar hersentumor. Het veiligheidspersoneel bleek hier minder veel om te geven en sloeg het meisje in elkaar. Haar bloed lag overal toen ze in de boeien werd geslagen en werd afgevoerd op het vliegveld van Memphis.

“Ze was in de war en begreep niet wat het personeel wilde doen. Ze wilden nader onderzoek doen door middel van scans, maar dat begreep ze niet,” legde moeder Shirley Cohen uit.

Ze heeft alles gedaan wat ze kon om het personeel duidelijk te maken wat er allemaal mis is. Ze blind aan een oog, deels doof, ze is verlamd en ze is snel in de war. Het personeel wilde er echter niks van horen en hield de arme moeder op afstand.

Lees verder op de volgende pagina..

STEUN ONZE PAGINA MET EEN

Vorige1 van 3

DEEL dit verder met je vrienden en familie!

Wat vind je hier nou van? Reageer hieronder.

Nog één artikel voordat je gaat?

Loading…