OPHEF over GIEL BEELEN die SYLVANA SIMONS tijdens zijn show BELEDIGT! WOW!

Het lijkt erop dat Giel Beelen in de voetsporen van Johan Derksen treedt die ooit eens een uitspraak heeft gedaan over Sylvana Simons waarin hij zij dat ze “zo trots als een aapje” was. Giel heeft namelijk een flinke belediging gedaan richting Sylvana tijdens zijn ochtendshow.

giel

Giel leek het grappig te vinden om een fragment af te spelen van apen die aan het krijsen waren en zei hier achteraan: “rustig Sylvana”. Giel leek hier toch niet heel goed over nagedacht te hebben, want het heeft flinke ophef veroorzaakt en het verhaal wordt als een lopend vuurtje over het internet verspreid.

giel1

De verklaring erachter was dat Giel een hint moest geven voor zijn bekende onderdeel “Raad de openingsplaat.” “Bokito doet goede zaken” was de hint die hij gaf. Hierbij speelde hij het desbetreffende fragment af en gooide de Sylvana grap aan het eind erachteraan. Giel, Giel, Giel, Giel, Giel toch. Waar zat je met je hoofd, Giel?

Vergeet niet om dit met al je vrienden en familie te delen!

STEUN ONZE PAGINA MET EEN

Vorige1 van 2

DEEL dit verder met je vrienden en familie!

Wat vind je hier nou van? Reageer hieronder.

Lieve lezer, om in de toekomst nóg meer leuke verhalen uit te kunnen brengen, vragen wij je steun door ons EENMALIG een like te geven.
Het kost je niets en daar zijn wij erg mee geholpen.

Nog één artikel voordat je gaat?