Gigantische leeuw en klein hondje staan oog in oog.

Er heeft altijd al een stigma bestaan rond leeuwen en tijgers. Ze zijn agressief en je moet ver uit hun buurt blijven. Dat is wat ons altijd verteld werd, toch?

Hoewel dat nog altijd het beste advies is, zijn er ook vaak momenten dat deze grote katten onze harten doen smelten. Dat is ook precies wat de onderstaande video teweegbrengt. Het zal je hart doen smelten en je ook nog eens doen glimlachen! Abby de teckel woont in een wildpark in Oklahoma. Omdat ze er leeft begrijpt ze de kracht van de leeuwen die ook in wildpark verblijven. Maar in de onderstaande video wordt het duidelijk dat ze niet geïntimideerd is door hun gigantische omvang of hun agressieve gedrag.

In plaats daarvan rent ze vrolijk rond in hun verblijf. Deze onthulling boezemt sommige lezers wellicht angst in, maar als je de beelden ziet begrijp je meteen waarom er niets is om je zorgen over te maken. Bonedigger, de grote leeuw waarmee Abby gezien wordt, lijkt niet het minste probleem te hebben met haar gezelschap. Toen het personeel Abby en Bonedigger samen zagen, hadden ze nooit verwacht dat ze zo’n leuke tijd zouden hebben.

Bekijk de beelden in de volgende video:

STEUN ONZE PAGINA MET EEN

DEEL dit verder met je vrienden en familie!

Wat vind je hier nou van? Reageer hieronder.

Nog één artikel voordat je gaat?

Loading…