Hij stopt een paperclip in zijn iPhone en het resultaat is overweldigend – DIT is wat er gebeurt.

6. Start een vuur.
Chips zijn niet alleen een lekkere snack. Vet, olie en de chemicaliën in aardappel (of andere) chips maken ze tot een perfect vuurbestendig materiaal.

7. Zoek kleine verloren voorwerpen.
Gebruik je stofzuiger om kleine voorwerpen te vinden die je hebt verloren, zoals oorbellen. Bedek het uiteinde van een stofzuiger met een kous of panty en begin met zoeken. Controleer van tijd tot tijd of het object dat u zoekt er al is.

8. Waterfles met tijdsaanduiding.
Hier is een geweldige manier om uw dagelijkse waterinname bij te houden. Trek lijnen op je waterfles met een markeerstift en schrijf dan de tijd naast het gemarkeerde niveau. De markering dient als visuele herinnering voor u om water te drinken, en het zal u helpen uw dagelijkse behoefte aan wateropname te bereiken.

9. Verwijder toiletpotvlekken.
Giet een blikje Coca-Cola in de toiletpot en laat het een nacht staan. Was het vervolgens met zeepwater en spoel het schoon.

10. Afvoer gemakkelijk oprollen.
Laat een minuut lang heet water in de afvoer lopen en strooi vervolgens 1 kopje baking soda in de afvoer. Giet langzaam 1 kopje azijn in de afvoer. Nog één keer spoelen met heet of kokend water.

LEES VERDER OP DE VOLGENDE PAGINA!

STEUN ONZE PAGINA MET EEN

DEEL dit verder met je vrienden en familie!

Wat vind je hier nou van? Reageer hieronder.

Nog één artikel voordat je gaat?

Loading…