Ze gaat met een hoofdband op naar bed. De volgende ochtend staat ze beeldschoon op!

Als je op zoek bent naar een snelle, makkelijke manier om je haar te stijlen en die geen hete apparaten nodig heeft, dan is deze hoofdbandtruc zeker iets voor jou.

Deze dame laat je zien hoe iedereen, beginnend van ongewassen haar, een weelderig kapsel van volle lokken kan krijgen met slechts twee katoenen haarbanden. De methode is niet alleen snel en eenvoudig uit te voeren, je kan ermee ook ’s morgens uit je bed komen en in enkele minuutjes klaar zijn om te vertrekken. Je hoeft geen slaap meer op te offeren of klaar voor de dag te zijn. De eerste hoofdband gaat rond het voorhoofd.

Dan pakt de vrouw lokken haar vast van enkele centimeters, draait ze tot een worst en steekt die dan in de haarband. Zo doet ze de volledige haardos. Ze doet hetzelfde met de tweede haarband tot al het haar vastzit. De laatste stap is de gemakkelijkste: slaap lekker! Deze techniek zorgt ervoor dat je met prachtig haar wakker wordt, en je hebt niet eens een haarijzer of krultang gebruikt. Voor perfecte krullen zonder veel gedoe, bekijk de video hieronder en zie hoe je het precies doet. Makkelijker dan dit bestaat niet!

Bekijk de beelden in de volgende video:

STEUN ONZE PAGINA MET EEN

DEEL dit verder met je vrienden en familie!

Wat vind je hier nou van? Reageer hieronder.

Nog één artikel voordat je gaat?

Loading…