Gigantische Huntsman spin is boos en houdt familie gevangen in hun eigen huis!

Lauren Ansel nam de volgende video op in Mount Coolum, Queensland, Australië. Lauren was aan het koken toen ze de monsterlijke spin door haar glazen deur naar binnen zag klimmen. Ze nam een paar foto’s en een video van 8 seconden waarin haar partner de kat omhoog houdt om de grootte te vergelijken. Ze probeerde hem van de deur weg te halen, maar hij werd agressief.

Haar partner was buiten en probeerde door te gaan met koken. Ze wilden de spin niet vermoorden, maar hij werd agressief wanneer ze hem probeerden te verplaatsen. Het leeft nog steeds en is blij. Ze hebben hem Aragog genoemd. De spin leeft in hun tuin, maar ze hebben hem sindsdien niet meer gezien. Het was gigantisch en gemeen, maar het mocht niet dood.

Deze spinnen worden ook wel gigantische krabspinnen genoemd vanwege hun formaat en uiterlijk. Ze komen in verschillende werelddelen met tropische klimaten voor, maar klimmen soms wel eens aan boord van een schip om de kou te ontsnappen en komen ergens anders terecht.

Ze zijn giftig, maar bijten alleen wanneer ze zich bedreigd voelen. Hun gif is niet echt gevaarlijk voor mensen. Meestal vallen ze mensen alleen aan als de zakjes met hun eieren kapot gemaakt dreigen te worden. Ze eten verder vooral andere insecten zoals vliegen.

Bekijk de beelden in de volgende video:

STEUN ONZE PAGINA MET EEN

DEEL dit verder met je vrienden en familie!

Wat vind je hier nou van? Reageer hieronder.

Nog één artikel voordat je gaat?