BIZAR: DIT is wat er gebeurt IEDERE KEER dat je een VRIJ PARTIJ hebt!

Er zijn een hoop dingen die kunnen gebeuren als we een vrij partijtje hebben met iemand, maar een recentelijke studie heeft aangegeven dat er nog meer aan de hand kan zijn. De studie is toch wel wat aannemelijker voor de gelovigen als we kijken naar de conclusie van het onderzoek die alles te maken heeft met de mannelijke DNA string.

Het onderzoek duidde er namelijk op dat veel vrouwen iets in zich hebben wat “mannelijk microchimerisme” genoemd wordt. Dit wordt overgedragen via een vrij partijtje zonder een rubbertje. Dat houdt in dat onveilige vrij partijtjes ertoe kunnen leiden dat vrouwen voor de rest van hun leven mannelijk DNA string in zich hebben.

Het lijkt ons vrij duidelijk waarom dit wat meer zwaartekracht zou hebben onder de gelovigen, aangezien deze streng geloven in de liefde tussen en man en vrouw en niks anders. Het onderzoek werd geleid door Yan Z en werd in 2005 al gepubliceerd door een groepje studerende vrouwen die net waren bevallen van dochters. Ook zij hadden delen van een mannelijke DNA string in zich.

Lees verder op de volgende pagina..

STEUN ONZE PAGINA MET EEN

Vorige1 van 3

DEEL dit verder met je vrienden en familie!

Wat vind je hier nou van? Reageer hieronder.

Nog één artikel voordat je gaat?

Loading…