WAARSCHUWING: DIT is waarom je vanaf nu GEEN KIPFILET meer moet eten. Ongelooflijk!

Kipfilet maken. Wie doet dat nou niet? We leven in een tijdperk waarin steeds minder vlees gegeten wordt, maar kipfilet maken doen mensen nog genoeg. Maar heb je tijdens het kipfilet maken wel eens van die witte strepen op je vlees gezien? Veel mensen weten niet dat dit een best serieus probleem is.

Een nieuwe video van Compassion in World Farming streeft naar het informeren van mensen over deze witte strepen, want ze betekenen zeer zeker iets. Ze wijzen er namelijk op dat de kip een bepaalde spieraandoening had. Het is gelukkig niet schadelijk voor het consumeren, maar het zegt wel iets over de situatie waarin de kip is opgegroeid.

Deze witte strepen kunnen de kwaliteit van het vlees verpesten en tegelijkertijd de inhoud vet met wel 224% verhogen! Het gebeurt steeds vaker dat kippen alsmaar gepusht worden om sneller groot te worden. Kippen worden met amper 3 kilo al afgemaakt en 96% van hen hebben witte strepen in het vlees.

Bekijk de volgende video:

Vergeet niet om dit met al je vrienden en familie te delen!

STEUN ONZE PAGINA MET EEN

Vorige1 van 2

DEEL dit verder met je vrienden en familie!

Wat vind je hier nou van? Reageer hieronder.

Lieve lezer, om in de toekomst nóg meer leuke verhalen uit te kunnen brengen, vragen wij je steun door ons EENMALIG een like te geven.
Het kost je niets en daar zijn wij erg mee geholpen.

Nog één artikel voordat je gaat?