Als je DIT leest ga je het meteen doen! Lippenbalsem in je haren smeren.

Wanneer je lippen niet meer als jouw lippen voelen, maar als een stuk schuurpapier, is een lippenbalsem handig. Maar wist je al dat je het voor veel meer kunt gebruiken dan enkel het verzachten van je lippen?

Mascara wegvegen. Weleens uitgeschoten met je mascara en kreeg je die zwarte veeg vervolgens niet weg onder je oog? Smeer dan wat Labello of andere balsem op een wattenstaafje en haal het langs de vlek. Je uitschieter is zo weg.

Rits losmaken. Een rits die niet meer te bewegen is, is ontzettend irritant. Gelukkig laat-ie zo los wanneer je wat Labello op de rits smeert.

Veters vastmaken. Irritante veters die steeds los glijden? Dat euvel verlos je door wat vet op de knoop van de veter te smeren. Zo glijdt de knoop minder snel uit je veter.

Droge haarpunten. Zijn de punten van je haar erg droog? Dan kan Labello een oplossing bieden. Maar wees wel zuinig met de lippenbalsem, anders loop je rond met een vette coupe.

Schoenpoets. Je kunt met vieze schoenpoets aan de slag om je leren schoenen wat op te knappen, maar je kunt ook wat vet van je balsem op de schoen smeren. Hierdoor gaan we ook weer mooi glimmen. Hierna kun je de stift echter beter niet meer gebruiken voor je lippen.

Andere kleine schrale plekjes. Ben jij verkouden en continu met de zakdoeken in de weer? Dan kan het dat je neusvleugels ook schraal aan gaan voelen. Ook op dit soort kleine plekjes kun je wat lippenbalsem smeren.

Omhoogstaand haar. Heeft je haardos er écht geen zin in en staan en aantal plukjes omhoog? Smeer dan wat lippenbalsem op de plek waar je haar piekt. Het blijft daarna veel beter zitten.

Bekijk ook deze video:

STEUN ONZE PAGINA MET EEN

DEEL dit verder met je vrienden en familie!

Wat vind je hier nou van? Reageer hieronder.

Nog één artikel voordat je gaat?

Loading…