WOW! DIT is hoe je ELKE MAN nog ZONDER VRIJ PARTIJ helemaal WILD maakt!

Van mannen wordt vaak verwacht dat ze totaal niet van het opbouwen zijn. Ze duiken het liefst meteen boven op je en gaan meteen van 0 tot 100 zonder een beetje spelen of verleiden. Er wordt beweerd dat ze totaal niet gevoelig zijn voor een beetje plagen en provoceren, maar niks blijkt minder waar.

Mannen houden dus klaarblijkelijk wel van een beetje spelen. Maar er zit wel wat meer achter. De reden waarom mensen dit stereotype hebben, is misschien omdat de aanpak al die tijd verkeerd is gegaan? Vrouwen wachten meestal op de man met de eerste stap, maar mannen houden juist van vrouwen die initiatief nemen.

Maar liefst 75% van 7158 mannen stemde hiermee in! Wees alleen niet te ordinair, want te agressief is ook niet goed. Wees dus sensueel en zachtaardig en je zal ze helemaal gek maken. En dan hebben we het nog helemaal niet over het fysieke aspect, maar het mentale. Jut ze een beetje op, plaag, leid ze om de tuin en ze worden helemaal wild. En het kleur rood maakt ze helemaal gek. Een rood outfit doet wonderen en draag een rode kleur lippenstift. Hiermee zal het helemaal goed komen!

Bron: Flair België

Vergeet niet om dit met al je vrienden en familie te delen!

Kernwoorden: aanraken, flirten, fysiek, koppel, liefde, man, mentaal, relatie, stel, verleiden, vrij partij, vrouw, wild

STEUN ONZE PAGINA MET EEN

DEEL dit verder met je vrienden en familie!

Wat vind je hier nou van? Reageer hieronder.

Nog één artikel voordat je gaat?

Loading…