DIT is wat er nou ECHT in het hoofd van de MAN om gaat! WOW!

Het onderwerp van een recent onderzoek dat werd uitgevoerd door de Ohio University was wat er wel niet om ging in het hoofd van de man. De vraag met name was hoe veel van hun gedachtes over een vrij partij gingen. Het resultaat ging tegen alle stereotypes en aannames in, want het blijkt helemaal niet zo erg te zijn als het lijkt.

Voor dit onderzoek werden mannen uit de leeftijdscategorie 28 tot 25 getest. Zij moesten een dagboekje bijhouden waarin ze elke keer noteerde als ze weer een gedachte hadden over slapen, eten of een vrij partij. Het resultaat was dat er per dag misschien 19 keer zo’n spannende langskomt. Dat is maar 1 gedachte meer dan eten en 8 meer dan slapen. Verrassend!

Als je dan kijkt naar hoe vaak vrouwen gemiddeld denken aan die spannende avonden kom je al snel op een kleine 10 keer per dag uit. Ja, het is bijna de helft van die van de mannen, maar het is alsnog lager bij de mannen dan verwacht. 15 keer per dag dwaalt eten rond in de gedachten van de gemiddelde vrouw en 9 keer gaat het over slapen.

Bron: gq.com

Kernwoorden: behoefte, denken, eten, gedachte, liefde, man, onderzoek, slapen, studie, verrassend, vrij partij, vrouw

Vergeet niet om dit met al je vrienden en familie te delen!

STEUN ONZE PAGINA MET EEN

Vorige1 van 2

DEEL dit verder met je vrienden en familie!

Wat vind je hier nou van? Reageer hieronder.

Nog één artikel voordat je gaat?

Loading…