Als je weet waar de frietjes van McDonald’s van gemaakt zijn ga je spontaan over je nek!

Vind je ook dat die friet van de Mc Donald’s zo anders smaakt? Dat is niet gek. De ingredienten patat zoals je het zelf zou maken verschillen namelijk nogal wat van de ingredienten patat van de McDonald’s. De ingredienten patat van de Mac zijn namelijk lang niet zo onschuldig als je denkt. Lees verder:

Er zitten maar liefst 10 schadelijke stoffen in de patat van de populairste fast food keten, en dat is toch al best gek, want hoe veel moet er nog in een simpel frietje zitten? Mythbusters vond dit ook verdacht en stuurde Grant Imahara op onderzoek uit. Zijn vondsten waren simpelweg schokkend.

Zo nam hij de vraag onder handen die iedereen wel eens gesteld heeft: Is dit eigenlijk wel gewoon aardappel zoals het er ook uitziet? Dat is het dus niet. Deze patat bevat namelijk aardappelen, koolzaadolie, sojaolie, gehydrogeneerde sojaolie, rundvlees smaakstof, gehydrolyseerde tarwe, gehydrolyseerde melk, tertiaire butylhydroquione (TBHQ), dimethylpolysiloxaan en dextrose.STEUN ONZE PAGINA MET EEN

Lees verder op de volgende pagina..

Vorige1 van 4

DEEL dit verder met je vrienden en familie!

Wat vind je hier nou van? Reageer hieronder.

Nog één artikel voordat je gaat?