Lippen opvullen gaat compleet fout bij de 22-jarige Merve.

Merve Keles (22) vond een advertentie online waarin een schoonheidsspecialist zijn service aanbood voor een mooi prijsje. Het kostte slechts 500 Turkse lira (€130,-). Het beviel haar prima en dus ging ze terug voor een permanente behandeling. De “specialist” bleek echter een kapper te zijn zonder enige kennis.

De zogenaamde in Azerbeidzjan afgestudeerde schoonheidsspecialist verpestte het volledig. Haar lippen raakten opgezwollen en de pijn was hels. Ze belde hem op, maar hij stuurde haar simpelweg naar het ziekenhuis. Daar hielp niks. Merve werkt zelf in het ziekenhuis en daar onderzochten ze de stof die in haar lippen zat. Niemand wist wat het was.

Het ging wel om een allergische reactie. 3 weken geleden is ze opgenomen in het ziekenhuis en ze zal binnenkort worden geopereerd. Het is nog maar de vraag of de vulling eruit gehaald kan worden, anders moeten haar lippen helemaal weg. De “specialist” meent haar nooit te hebben behandeld en verzon een of ander verhaaltje over afpersing en bedreiging.

Bekijk ook de volgende video:

STEUN ONZE PAGINA MET EEN

DEEL dit verder met je vrienden en familie!

Wat vind je hier nou van? Reageer hieronder.

Nog één artikel voordat je gaat?