Als je wel eens noodles koopt, gooi ze dan meteen weg! Dit is waarom…

Noodles zijn gemakkelijk en smakelijk en dus zeer geliefd bij veel consumenten. Ook in Aziatische landen zijn ze een van de meer populaire tussendoortjes, maar onlangs is er ontdekt dat ze de kans op hart- en vaatziekten drastisch verhogen. Ook Dr. Hyun Joon Shin, klinisch cardioloog aan de Baylor University Medical Center heeft ernaar gekeken.

Zijn onderzoek toonde aan dat noodles de kans op metabolisch syndroom vergroten. Dit syndroom zorgt ook dat je meer kans hebt op cardiovasculaire problemen, diabetes, beroertes en zelfs de dood. Er wordt zelfs gezegd dat dit syndroom binnenkort roken zou kunnen vervangen als de #1 veroorzaker van hart- en vaatziekten.

Het is het risico niet waard. Zelfs als je het maar een of twee keer per maand eet kun je beter een gezonder alternatief zoeken, want dit wil je niet riskeren. Een portie ramen bevat namelijk ook al 40% van de aanbevolen dagwaarde vet. Ook de verpakking is zo chemisch als het maar kan, of de 2 gram sodium in die kleine pakjes die meer dan de helft van de aanbevolen dagwaarde zijn.

Bekijk ook de volgende video:

Wat vind je hier nou van? Reageer hieronder.

Welkom Lieve Kijker!

Wij wensen je veel plezier op onze website en met het bekijken van de filmpjes. 🙂

Vriendelijke groet,
Team VrouwenDingen

Nog één artikel voordat je gaat?