Oma begint voor de baby te zingen en de baby begint terug te zingen.

Het helpt hen ontspannen en zet ze zelfs in slaap. Het is niet ongebruikelijk dat ouders en grootouders regelmatig op hun baby’s zingen.

De meeste mensen zouden hun reacties als vanzelfsprekend beschouwen, maar een moeder ving haar baby samen met oma op. Oma begint voor de baby te zingen en de baby begint terug te zingen. Gelukkig had haar moeder haar telefoon in de buurt om alles op video vast te leggen. Is de baby net zoals het nummer, of is het de stem van oma waardoor ze mee wil zingen? Ze besloten ook om het online te delen. In de video is de oma te horen met “I’m In the Mood for Love”. Het nummer is geschreven door Jimmy McHugh en oorspronkelijk gezongen door Dorothy Fields. Het was ook te zien in de film “Every Night at Eight.

“Zingen voor een kleine is niet alleen een geweldige manier om muzikale ontwikkeling te stimuleren, maar het helpt ook een babyband met een geliefde. Pasgeborenen moeten elke dag worden gezongen en vaak hoeft het geen echt nummer te zijn. Het kan een boodschappenlijstje, een kinderrijmpje of een popsong van de radio zijn. Zuigelingen reageren eigenlijk op bekende liedjes en melodieën door te glimlachen, te brabbelen en zelfs de rusttoon te herhalen, de laatste noot die de volwassene zingt. ”

Bekijk de beelden in de volgende video:

STEUN ONZE PAGINA MET EEN

DEEL dit verder met je vrienden en familie!

Wat vind je hier nou van? Reageer hieronder.

Nog één artikel voordat je gaat?

Loading…