CRIMINEEL valt willekeurige voorbijganger aan en begaat daarbij de GROOTSTE fout van zijn leven!

Deze crimineel zocht ruzie met een man die hierop in ging. Hij heeft een flinke grote mond en gooit een hoop bedreigingen en beledigen naar de man.

Als hij echter geweten had dat hij te maken had met een marinier had hij vast zijn mond gehouden, want hij begaat hiermee mogelijk de grootste fout van zijn leven.

crimi-vs-marinier

Na wat heen en weer geschreeuw rent de man zijn huis binnen waarna het een tijdje stil blijft. De marinier loopt terug naar zijn auto wanneer plotseling zijn aanvaller op hem af gerend komt met een slagwapen in zijn handen.

De marinier, getraind voor dit soort situaties, twijfelt geen moment en weet de man te ontwapenen voordat hij überhaupt iets kon doen.

Radeloos wordt de man tegen een auto aan geduwd. Hij is compleet machteloos en kan zich niet los wrikken uit de houdgreep van de marinier. De marinier schreeuwt tegen een bijstaander om de politie te bellen, maar uiteindelijk moet hij het toch allemaal zelf op knappen. Bekijk hieronder de beelden. Het lijkt wel regelrecht uit een film te komen, maar dat is het toch echt niet.

Vergeet niet om dit met al je vrienden en familie te delen!

STEUN ONZE PAGINA MET EEN

Vorige1 van 2

DEEL dit verder met je vrienden en familie!

Wat vind je hier nou van? Reageer hieronder.

Nog één artikel voordat je gaat?

Loading…