Baby aarzelt als het schietpistool tevoorschijn komt. Het volgende moment breekt mijn hart.

Het is nog niet heel lang geleden dat een moeder een foto online zette die meteen massaal verspreid werd en veel los maakte in mensen. Het was een foto van haar baby met een wangpiercing, maar het bleek niet echt te zijn. Het was een bewerkte foto bedoeld als statement. De reden dat mensen het geloofden zat ‘m waarschijnlijk in de volgende video:

In het filmpje zit moeder met haar dochtertje van 4 maanden op schoot om de baby’s oortjes te laten piercen. In het begin is de baby zich nog van geen kwaad bewust, is ze vrolijk en speels, maar zodra het schietpistool tevoorschijn komt wordt het al minder leuk. Als dat ding dan vervolgens tegen haar oor wordt gedrukt en schiet schreeuwt ze het uit.

Het is te gek voor woorden dat het überhaupt nog toegestaan is voor ouders om dit te doen. Ze behandelen hun kinderen als poppen en zien blijkbaar niet in, of vinden het totaal niet belangrijk, dat hun kind serieus pijn lijdt. Waarom is het belangrijk voor een baby van 4 maanden om oorbellen te dragen?

Bekijk de beelden in de volgende video:

STEUN ONZE PAGINA MET EEN

DEEL dit verder met je vrienden en familie!

Wat vind je hier nou van? Reageer hieronder.

Nog één artikel voordat je gaat?