De hond rende op het jongetje af. Wat hij vervolgens deed redde zijn leven!

Pitbull Hurley heeft inmiddels al 53.000 likes en 13.000 shares binnengehaald met zijn heldendaad. Stacie Rae English, de zus van Hurley’s baasje, plaatste het verhaal op Facebook. Ze vertelde dat Hurley laat op de avond werd uitgelaten, zodat hij los kon lopen en zo ongestoord zijn eigen gang kon gaan.

Plotseling klonk de gil van een jongetje. Hurley was er al vandoor voordat zijn baasje kon ingrijpen en zag nog net op tijd een koperkop slang toen hij Hurley eindelijk had ingehaald. Hurley had het beest vermoord. De kleine jongen rende meteen naar zijn moeder en ze reden zo snel mogelijk weg. Hij is vermoedelijk gebeten en moest naar de eerste hulp.

Hurley was er ook niet ongedeerd vanaf gekomen. Zijn nek was opgezwollen, hij bloedde, en er liep schuim uit zijn bek. Hij bracht de volgende nacht door bij de dierenarts zodat hij kon worden gecontroleerd op bloedpropjes. Hurley heeft nog wel een opgezwollen gezicht, maar het gaat gelukkig alweer beter met hem.

Het jongetje bleek later op een koperkop nest te hebben gestuit en had er een stuk slechter aan toe geweest als Hurley niet had ingegrepen. Ze proberen er nog steeds achter te komen wie het jongetje en zijn moeder waren om er zeker van te zijn dat het goed met hem gaat.

Bekijk ook de volgende video:

STEUN ONZE PAGINA MET EEN

DEEL dit verder met je vrienden en familie!

Wat vind je hier nou van? Reageer hieronder.

Nog één artikel voordat je gaat?