Politie geeft een 5-jarig meisje een bekeuring. De reden doet je verbazen.

De vijfjarige Emma wilde al maanden een fiets, en ze kon haar geluk niet op toen ze er voor Kerstmis eindelijk een kreeg.

Emma was een snelle leerling, dus kon ze al snel zonder zijwieltjes fietsen. Ze hield ervan om in haar straat over en weer te fietsen, maar werd het algauw een beetje beu om altijd in dezelfde straat te fietsen. Dus besloot ze om de wijk een beetje te verkennen. Na enkele minuten werd ze tegengehouden door een politieagent te paard. Ze hield van paarden, dus ging ze naast de agent staan om hallo te zeggen. De politieagent op het paard trok zijn wenkbrauwen op, boog voorover en vroeg Emma: “Dat is een mooie fiets die je daar hebt. Heb je die van de Kerstman gekregen?”

De agent foeterde: “Nou, zeg hem dat hij er volgend jaar reflectoren op plaatst!” Hij nam zijn boekje boven en gaf haar een verkeersboete van 5 euro. Emma bestuurde de bekeuring even, en keek dan op naar de politieagent en zei: “Dat is een mooi paard dat je daar hebt. Heb je hem van de Kerstman gekregen?” De politieagent grinnikte en zei: “Zeker wel!” “Nou”, zei het meisje, “zeg tegen de Kerstman dat hij er volgend jaar voor zorgt dat de lul eronder zit en niet erbovenop!”

Bekijk ook deze video:

Wat vind je hier nou van? Reageer hieronder.

Welkom Lieve Kijker!

Wij wensen je veel plezier op onze website en met het bekijken van de filmpjes. 🙂

Vriendelijke groet,
Team VrouwenDingen