Roxeanne Hazes onthult het geslacht van de baby.

Zangeres Roxeanne en haar vriend Erik Zwennes verwachten hun eerste kindje dit jaar. En zij hebben onlangs naar buiten gebracht wat het geslacht is van hun little bean.

Zangeres Roxeanne Hazes en haar vriend Erik Zwennes krijgen een zoon. Roxeanne zegt zondag op Instagram: ,,Je bent zo welkom, kleine jongen. Al ons later is met jou.” Roxeanne maakte in januari haar zwangerschap bekend en onthult zondag het geslacht van de baby. ,,Voor ons maakte het niet uit. Als je maar gezond zou zijn”, begint ze haar post op Instagram, om eraan toe te voegen dat ze met urgentie op zoek moet naar een cursus Voetballen voor dummies. Roxeanne en Erik zijn sinds maart verloofd en hopen dit jaar te trouwen.

Het is een goed jaar voor Roxeanne zowel zakelijk als privé. De dochter van volkszanger André Hazes heeft afgelopen week een Edison gewonnen voor haar single In Mijn Bloed. Volgens de jury, bestaande uit muziekjournalisten en radiomakers, ‘vindt Roxeanne zichzelf opnieuw uit als kwetsbare podiva, die put uit rock, pop, levenslied, R&B en dance’.

Bekijk ook deze video:

STEUN ONZE PAGINA MET EEN

DEEL dit verder met je vrienden en familie!

Wat vind je hier nou van? Reageer hieronder.

Nog één artikel voordat je gaat?

Loading…