Dit is dé manier om striemen weg te werken – Aanrader!

Striemen of striae is de grootste nachtmerrie van je huid. Als je het eenmaal hebt kan je er 9 van de 10 keer niet meer af komen. Het komt bijvoorbeeld vaak voor bij zwangere vrouwen, wanneer de huid extreem wordt uitgerekt. Ook veel gewicht aankomen of zelfs medicatie kunnen een rol spelen. Die vervelende rode strepen op je huid komen daardoor.

Er zijn wel middeltjes die je kan uitproberen om dit probleem te verhelpen, maar welke we je vooral kunnen aanraden is citroensap. De vitamine C die het bevat, maar ook de vette zuren en citroenzuur verrichten wonderen voor het weg werken van dode huidcellen. Tegelijkertijd wordt de vocht gebruikt om je huid te hydrateren.

Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is een citroen door midden snijden en deze op de striemen te wrijven. Heel subtiel zorg je dat het sap over je huid heen glijdt. Dit kan je het beste te doen door in rondjes te wrijven. Het heeft 10 minuten nodig om in te trekken voordat het afgespoeld kan worden. Binnen no time zijn je striemen een stuk minder.

Bekijk hier de video:

STEUN ONZE PAGINA MET EEN

DEEL dit verder met je vrienden en familie!

Wat vind je hier nou van? Reageer hieronder.

Nog één artikel voordat je gaat?