Met DEZE tips geef je de BESTE mondelinge vrij partij OOIT! AANRADER!

Een mondelinge vrij partij kan soms nog best tricky zijn. Je moet maar net het juiste contact weten te vinden en dit contact lang genoeg volhouden totdat het hoogtepunt wordt bereikt. Expert Brandon B kwam daarom met de full-body bj. Je hoeft echt niet zijn hele lichaam af te lebberen, maar deze drie technieken tillen de beurt wel naar een nieuw niveau. Lees het hieronder:

Het contact met je mond is allemaal leuk en aardig, maar dat is niet alles wat je moet doen. Speeksel komt er ook bij kijken, en hoewel misschien vloeibaar is, is het lang niet hetzelfde als bijvoorbeeld glij – middel. Speeksel droogt, wordt vies en plakkerig, maar glij – middel niet.

Als je partner voldoende is ingesmeerd kunnen we naar de volgende stap gaan. Je handen zijn ook een erg belangrijk middel bij deze beurt. Je hebt genoeg glij – middel toegepast, dus gebruik het ook. Neem wat op je handen en wrijf over zijn leuter. Hij zal het geweldig vinden.

Veel vrouwen klagen dat ze na te lang te werk te zijn gegaan ineens last krijgen van hun kaken. Dat is heel normaal volgens Brandon, maar kan wel verholpen worden. Het is simpel: Train je kaken door kauwgom te kauwen. Ook speelgoed kan goed van pas komen zegt Brandon.

En dan heeft hij het voornamelijk over een siliconen band die je om de leuter wikkelt. Natuurlijk is dit voor de echte BJ veteranen die wel een keer toe zijn aan wat afwisseling. Experimenteren kan altijd, maar natuurlijk is een normale BJ ook gewoon lekker. Dat contact komt er toch wel.

Nog meer tips nodig? Bekijk ze hieronder:

[sociallocker]https://youtu.be/Dy9L026GJbc[/sociallocker]

STEUN ONZE PAGINA MET EEN

DEEL dit verder met je vrienden en familie!

Wat vind je hier nou van? Reageer hieronder.

Nog één artikel voordat je gaat?

Loading…