9-jarige verdwijnt elke dag, wanneer zijn nieuwsgierige vader hem volgt

Als kinderen in staat zijn om deze belangrijke waarden in het leven vroeg te leren, zal het hen alleen maar een beter mens maken later in het leven.

Daarom zijn kinderen soms speciaal. Er bestaat geen beter voorbeeld dan in het geval van de 9-jarige Ken, een jongetje uit een dorpje in de Filipijnen. Elke dag gaat hij het huis uit om een toertje te wandelen, zonder uitleg aan zijn vader wat hij aan het doen is. Zijn vader vertrouwt hem, maar op een dag was de vader zo nieuwsgierig naar wat zijn zoon precies doet, dat hij besloot om hem vanop een afstandje te volgen. Zonder zijn intenties duidelijk te maken, volgde de vader zijn zoon, en zijn hart smolt. Maar hij was ook triest. Ken deed namelijk elke dag een hartbrekende missie. Na zijn zoon te hebben gevolgd, besefte zijn vader dat de jongen onderweg was om straathonden te voederen. Tientallen ondervoede, wilde honden benaderden de 9-jarige jongen. Hun harde en slechte leven op de straten had ervoor gezorgd dat veel honden bang waren van mensen, maar ze vormden wel een hechte band samen en vertrouwden de kleine jongen.Volgens Ken zijn de honden erg aan hem gehecht door zijn vele bezoekjes. De eerste keer dat hij hen eten bracht, moest hij 50 meter van de kommetjes staan omdat de honden hem niet durfden te benaderen terwijl hij daar was.

Nu kan Ken zelfs bepaalde honden aaien.Na enkele foto’s te hebben genomen van zijn zoon, zette Ken zijn camera neer en begon hij te helpen. Omwille van mogelijke ziektes en infecties die straathonden dragen, zorgden vader en zoon dat ze gevaccineerd waren, en altijd voor hun hygiëne zorgen wanneer ze tijd doorbrengen met de dieren.Samen gaven ze drie van de honden die ze elke dag ontmoetten de namen Brownie, Blackie en White. Bovendien blijkt dat Blackie moeder is van twee pups.Ondanks problemen met haar eigen gezondheid, bleef Blackie haar puppy’s beschermen terwijl ze voor zichzelf had kunnen zorgen. Ken en zijn vader besloten om iets goed te doen voor deze arme honden. Vooral Ken wilde een inspanning leveren voor de dieren waar niemand een moer om gaf. Samen begonnen de vader en zoon een liefdadigheidsorganisatie die straatloze honden in de omgeving helpt. Ze konden niet langer staan toekijken hoe deze dieren uithongerden en stierven. Ze doopten hun project “Happy Animals Club” en sindsdien is het een echt succes. Ken’s vader kocht een lapje grond nabij zijn huis en bouwde een van de grootste dierenasielen van de regio. Zo waren ze in staat om honderden straathonden en katten te redden van een ellendig leven op straat.

Bekijk de beelden in de volgende video:

STEUN ONZE PAGINA MET EEN

DEEL dit verder met je vrienden en familie!

Wat vind je hier nou van? Reageer hieronder.

Nog één artikel voordat je gaat?

Loading…