Verdrietig nieuws voor Peter van der Vorst. Wij wensen hem veel sterkte toe!

De afgelopen week moet zwaar zijn geweest voor RTL-presentator Peter van der Vorst. In een paar dagen tijd moest hij afscheid nemen van zowel zijn moeder als zijn vader.

Zijn beide ouders overleden beiden in één week. “Hoe moeilijk het voor mij en mijn broer ook is, we zijn blij dat ze nu weer samen zijn”, aldus Peter. Beide ouders waren al lange tijd ziek en lagen beide in een hospice. “Pa overleed aan de gevolgen van zijn ziekte en een gebroken hart. Als een echte gentleman heeft hij z’n vrouw voor laten gaan. Nog geen etmaal nadat we op een mooie manier afscheid hebben genomen van mijn moeder, is ook mijn lieve vader vredig ingeslapen.”

“We zijn intens verdrietig, maar ook blij dat ze niet langer hoeft te lijden. Het was een onwerkelijke periode met ook mijn vader nog in het hospice. Gelukkig zijn ze daar allebei fantastisch verzorgd.” De presentator vertelt ook nog meer respect voor de gezondheidszorg in Nederland te hebben gekregen: “Er wordt hier veel gezeurd, maar als je ziet wat er allemaal mogelijk is in vergelijking met andere landen. Erg bijzonder!”

Bekijk ook deze video:

STEUN ONZE PAGINA MET EEN

DEEL dit verder met je vrienden en familie!

Wat vind je hier nou van? Reageer hieronder.

Lieve lezer, om in de toekomst nóg meer leuke verhalen uit te kunnen brengen, vragen wij je steun door ons EENMALIG een like te geven.
Het kost je niets en daar zijn wij erg mee geholpen.

Nog één artikel voordat je gaat?