Waarom mannen zoiets SMERIGS doen is onbegrijpelijk.. Maar DIT is de ECHTE REDEN!

Vandaag gaat het over een fenomeen dat je steeds vaker tegenkomt als vrouw op het internet. Vooral op de populaire dating apps zoals Tinder, Grindr en Badoo kan je hier soms maar moeilijk omheen. Juist ja. Mannen die foto’s sturen van hun jongeheer. Wat gaat er eigenlijk in hun hoofd om als ze zoiets sturen?

Wallpaper of Bananas. Take pleasure with these professionally retouched high quality image. Thank you for checking it out!

1. Opscheppen
Om de een of andere reden denken sommige mannen dat ze in de smaak vallen als ze laten zien hoe groot geschapen ze zijn. So what? Ze hebben een beetje geluk gehad en hij is wat groter dan de rest. Nou, applausje hoor! Nee, even serieus, op wat voor manier is dit logisch?

2. Uitlokken
Het kan natuurlijk om een provocerende reden zijn dat ze laten zien wat ze in huis hebben. Ze kunnen of meteen geblokkeerd worden, een driftbui over zich heen krijgen, of een vrouw kan er positief op reageren. Of dat laatste überhaupt wel eens gebeurt betwijfelen, maar dat is duidelijk waar ze op uit zijn.

3. Verwachtingen
Het kan heel goed zo zijn, hoe onlogisch het ook klinkt, dat ze van je verwachten dat jij wel even een pikant fotootje terug stuurt nadat ze jou hebben laten zien hoe het er daar beneden voor staat. We hebben nog nooit gehoord van een vrouw die dit ook daadwerkelijk doet, maar de legende is er onder de heren…

4. Interesse
Er zijn ongelooflijk veel mannen die speciaal naar dit soort apps gaan op zoek naar friends with benefits. Ze zijn helemaal niet uit op een relatie. Daarom is dit voor hen de perfecte manier om erachter te komen wie er wel en niet geïnteresseerd is in een spannend avondje. Of het wel echt zo effectief is is nog maar de vraag…

5. Verleiden
Tja, soms wordt het gesprek toch wel een beetje benauwd en wil hij een poging doen om de spanning op te voeren. Als je niet goed bent in dirty talking zit er natuurlijk maar een manier op: Broek naar beneden en een fotootje knippen. Althans, dat is blijkbaar de logica, want een betere verklaring hebben we niet.

Vergeet niet om dit met al je vrienden en familie te delen!

STEUN ONZE PAGINA MET EEN

Vorige1 van 2

DEEL dit verder met je vrienden en familie!

Wat vind je hier nou van? Reageer hieronder.

Nog één artikel voordat je gaat?

Loading…