‘Het was een van de beste investeringen in mijn leven’: zegt Katja Schuurman over plastische chirurgie.

Katja Schuurman heeft op jonge leeftijd plastische chirurgie ondergaan, dat heeft ze nooit onder stoelen of banken geschoven. Op 21-jarige leeftijd leende zij geld bij de bank.

Ze leende geld bij de bank om zo haar borstvergroting te kunnen bekostigen. “Het was de beste investering van mijn leven”, vertelt Katja eerlijk tijdens een interview met Veronica Magazine. “Moeder Natuur was ze gewoon vergeten ze er bij mij op te zetten. Vergelijk het met de situatie dat je geen armen hebt. Ik moest gewoon nog borsten hebben en die had ik niet.” De inmiddels 42-jarige vindt het fantastisch dat iets als een borstvergroting mogelijk is. “Ze voelen echt als die van mij. Borsten horen gewoon bij mij. Dat ik ze niet had, was gewoon een vergissing.”

De actrice heeft niets tegen plastische chirurgie en sluit niet uit dat ze hier in de toekomst weer gebruik van zal maken. Wellicht botox, maar de actrice vindt dat voorlopig niet nodig. “Ik heb het nooit laten doen, maar zeg nooit nooit. Ik heb nu makkelijk praten, omdat ik er nog best oké uitziet”, aldus Katja.

Bekijk ook deze video:

STEUN ONZE PAGINA MET EEN

DEEL dit verder met je vrienden en familie!

Wat vind je hier nou van? Reageer hieronder.

Nog één artikel voordat je gaat?

Loading…