Deze ZWAKKE PLEKKEN heeft IEDERE man, en je maakt hem er HELEMAAL GEK mee! WOW!

Intiem contact is zo belangrijk in een relatie, maar ook mannen hebben een aantal plekjes die het intieme contact naar een compleet hoger niveau kunnen tillen! Door het subtiele aanraken en kussen van deze plekjes maak je hem helemaal gek en zal jullie contact ongetwijfeld beter worden dan ooit tevoren!

1. Nek
Iedereen weet dat ze kusjes aan de zijkant wel lekker vinden, maar in het midden zitten ook genoeg gevoelige plekjes. Zo zit er eentje vlak onder zijn adamsappel, maar ook de schildklier is een goeie. Deze is namelijk direct verbonden aan zijn jongeheer en is dus aardig gevoelig voor wat voor aanraking dan ook.

2. Onderlip
Kussen, zoenen, tongen, wie doet dat nou niet tijdens een vrij partij? Toch moet je voor dat ultieme genot nog net even een stukje lager gaan, vlak onder zijn onderlip. Zachte kusjes, een beetje zuigen of likken zal ervoor zorgen dat hij je meteen wil bespringen! Mannen kunnen dit soort zachte gebaren namelijk niet weerstaan.

3. Perineum
Een woord waar je misschien nog nooit eerder van hebt gehoord. Het komt ook niet al te vaak voor. Hiermee bedoelen we het stukje tussen zijn leuter en zijn achterdeur. Dit plekje is ongelooflijk gevoelig, dus doe hier wel voorzichtig mee. Hoe meer hij op gewonden raakt, hoe meer het opzwelt. Erg fijn om hier wat mee te spelen dus.

4. Oor
Met name de achterkant van zijn oor is erg gevoelig. Oren zijn er niet alleen om mee te horen, maar ook om mee te voelen. De oorlel is het perfecte doelwit om zachtjes op te buiten of te zuigen, maar als je hem echt gek wilt maken, laat dan je tong even achter zijn oor glijden en hij zal ongetwijfeld voor je smelten.

5. Achterhoofd
Mannen worden helemaal gek als je je hand door zijn haren strijkt, of hem misschien wel bij zijn achterhoofd vastpakt terwijl jullie aan het zoenen zijn. Ook als hij bovenop je ligt en bezig is met stoten doe je er goed aan om hem hier vast te pakken en hij zal niet meer kunnen stoppen. Hiermee kan je niet missen.

Vergeet niet om dit met al je vrienden en familie te delen!

STEUN ONZE PAGINA MET EEN

Vorige1 van 2

DEEL dit verder met je vrienden en familie!

Wat vind je hier nou van? Reageer hieronder.

Lieve lezer, om in de toekomst nóg meer leuke verhalen uit te kunnen brengen, vragen wij je steun door ons EENMALIG een like te geven.
Het kost je niets en daar zijn wij erg mee geholpen.

Nog één artikel voordat je gaat?