Deze vage APPJES heeft IEDERE vrouw wel eens naar een IRRITANTE man gestuurd! HILARISCH!

Misschien herken je deze situatie. Je hebt een of andere gast op een datingsite of iets je nummer gegeven en nu stopt ie maar niet met appen. Elke keer als je even lekker aan het chillen bent komt die jongen van die datingsite je weer storen. Hij overspoelt je met links, filmpjes, etc.

De heren van de datingsite lijken het maar niet te snappen, maar dit is ongelooflijk irritant af en toe. Je wil hem ook niet af blaffen dus blijf je beleefd. Hij blijft doorgaan, hoe kortaf je ook doet. Soms wil je als vrouw gewoon even niet gestoord worden. Deze appjes herken je dus vast wel:

Eigenlijk moet je nu gewoon je klep houden, want ik heb duidelijk geen zin meer om met je te praten en ik heb er spijt van dat ik überhaupt op je heb gereageerd. Op haha weet hij waarschijnlijk niet wat hij moet zeggen. Einde gesprek.

Oké, je hebt een grapje gemaakt maar ik vond hem niet zo grappig als jij hem blijkbaar vond dus wil je aub stoppen? “lol” is eigenlijk min of meer hetzelfde als “haha” alleen met nog minder emotie.

“lmaoooo” betekent eigenlijk dat je nog steeds niet echt zin hebt om te praten, maar dat wat hij stuurde toch echt grappig vond. Je hebt immers je eigen tijd en dus heb je geen zin om lange reacties te typen.

Lees verder op de volgende pagina..Vorige1 van 3

Wat vind je hier nou van? Reageer hieronder.

Welkom Lieve Kijker!

Wij wensen je veel plezier op onze website en met het bekijken van de filmpjes. 🙂

Vriendelijke groet,
Team VrouwenDingen